top of page

Projecten 1e jaar

Maxime Misset

Project Boimimicry

Het eerste project was Biomimicry. Je moest daarbij een strandtent/boothuis/clubhuis ontwerpen geïnspireerd door Boimimicry. Ons eerste idee was om de stekels van de durian vrucht. Maar dat idee werd snel afgekeurd. We zijn uiteindelijk uitgekomen met het idee: een strandtent met een lelie vijver erop.

Opdracht O&O toetje

Het tweede project was de rest energie van een voedingsmiddelenbedrijf gebruiken voor de dierechte omgeving.

Eerst begonnen we aan onze vooronderzoek. Daarna zijn we begonnen aan onze ideeën tabel en dat is goed afgerond. Uiteindelijk zijn we uitgekomen op dit idee: de rest energie gebruiken van de ovens in het voedingsmiddelenbedrijf voor een kas. In die kas zitten eetbare planten zoals tarwe waar we weer in het voedingsmiddelenbedrijf taarten van maken. Filmpje eind product: https://screenrec.com/share/TZlGoI2xYq

Treasure Hunt

In de derde periode hebben we een Treasure Hunt gemaakt met de klas. De Treasure Hunt is voor de nieuwe eerste klassers. Een Treasure Hunt is een escape room door de hele school. Elk groepje had een eigen vak. Wij hadden het vak aardrijkskunde gekozen. We begonnen met het vooronderzoek. In het voor onderzoek hebben we onderzocht wat een Treasure Hunt is. Daarna gingen we ideeën bedenken voor ons eindproduct. Toen kwamen we uit op een landkaart die vragen aangegeven. Als ons eindproduct wil bewonderen moet je naar: foto's eerste klas.

Projecten 1e jaar: Lijst
bottom of page